Најнови вести

Виртуелната изложба „50 години Франкофонија – поглед од Северна Македонија“

26 ноември 2020

Средба Османи-Гир

25 ноември 2020

Османи на заедничкиот видео-брифинг со Филипче

25 ноември 2020

Османи на видео- брифинг со амбасадорите на земјите учеснички во ОБСЕ

25 ноември 2020

МНР Османи имаше видео обраќање на 37-та Министерската конференција на Франкофонијата

24 ноември 2020

Средба на ЗМНР Фатмире Исаки со амбасадорот на Обединетото Кралство Рејчел Галовеј

24 ноември 2020

Телефонски разговор Османи-Рау

24 ноември 2020

ЗМНР Исаки присуствуваше на церемонијата на свеченото отворање на Генералниот конзулат на Република Косово во Струга

20 ноември 2020

МНР најостро го осудува палењето на знамето на Република Бугарија

20 ноември 2020

Османи на видео средба со пратениците во Европскиот парламент - членови на групата Пријатели на Северна Македонија

19 ноември 2020
Страница 1 од 16