Соопштенија

Телефонски разговор Исаки- Тифентал

23 јули 2021

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Османи со економските советници во посета на општините

29 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Османи доби силна поддршка од Шаленберг, Логар и Кулханек

24 мај 2021

Османи се сретна со Амбасадорите на земјите членки на ЕУ од форматот Ц5 – Австрија, Словенија, Чешка, Словачка и Унгарија

08 мај 2021

Османи ги престави првите четири економски советници кои ќе бидат упатени во Варшава, Минхен, Анкара и Абу Даби

17 април 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021

Во Седиштето на НАТО во Брисeл се одржа вториот ден од Северно-Атлантскиот Совет

24 март 2021
Страница 1 од 4