Соопштенија

Османи на видео- брифинг со амбасадорите на земјите учеснички во ОБСЕ

25 ноември 2020

Османи на средба со Вуцас по повод немилите настани во Виена

03 ноември 2020

МНР силно го осудува синоќешниот терористички напад во Виена

03 ноември 2020

Телефонски разговор на МНР Бујар Османи со МНЕР на Република Словачка Иван Корчок

16 октомври 2020

Видео средба: Османи - Шаленберг

25 септември 2020

Инфо од Координативното тело на МНР за помош и поддршка на државјани на Република Северна Македонија

15 март 2020

МНР формираше координативно тело за помош и поддршка на државјани кои се наоѓаат затекнати на граничните премини на други држави и аеродроми, поради новонастанатата ситуација поврзана со корона вирусот (COVID-19)

14 март 2020

COVID-19 (Нови информации – 13.03.2020)

13 март 2020

Информации за коронавирусот (COVID-19)

11 март 2020

Јавен повик за пријава и увид во Избирачки список за гласање во странство за Предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија на 12 април 2020 година

19 февруари 2020
Страница 1 од 2