Фото галерија: Османи ги престави првите четири економски советници кои ќе бидат упатени во Варшава, Минхен, Анкара и Абу Даби

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7
Слика 8